Frumoasa artistă a confirmat și numele gemeniilor. Așa cum se zvonise în presă, micuții se numesc Rumi și Sir.  Beyonce a publicat vineri dimineața o fotografie, în care a pozat aproape goală, ținându-i în brațe pe cei doi membri ai familiei. „Sir Carter și Rumi au împlinit o lună azi”, a scris Beyonce.

Aceasta este singura imagine pe care cântăreața a făcut-o publică și seamănă cu cea pe care Beyonce a publicat-o când a făcut anunțul că este însărcinată, în luna februarie, stând în fața unei arcade de flori.

Citește și: PAULA CHIRILĂ: ”Fiecare etapă din viață m-a ambiționat să fiu mai bună”

Beyoncé și  Jay-Z mai au o fetiță, în vârstă de cinci ani

Beyonce (35 de ani) a dezvăluit pe 1 februarie că ea și soțul ei, Jay-Z (47 de ani), vor deveni părinții de gemeni pe Instagram. Potrivit revistei „Life & Style”, cântăreața a angajat pentru gemeni de două ori mai mult personal decât la primul copil, Blue Ivy, acum în vârstă de cinci ani.

Beyonce și Jay-Z sunt căsătoriți din 2008 și mai au împreună o fetiță pe nume Blue Ivy Carter. Beyonce a născut primul copil la spitalul Lenox Hill din New York , unde a închiriat întreaga secție. Nașterea a avut loc în mare secret, artista făcându-și internarea pe un nume fals, Ingrid Jackson. Mai mulți new-yorkezi au povestit că nu au avut voie să-și vadă bebelușii nou-născuți din cauza prezenței artistei.

Citește și: