Beyonce  (35 de ani) a dezvăluit pe 1 februarie  că ea și soțul ei, Jay-Z (47 de ani), vor deveni părinții de gemeni pe Instagram, unde a postat o fotografie în care își arăta burtica imensă. La mijlocul lunii mai, Beyonce a organizat petrecerea pentru gemeni, care a avut ca tematică Nigeria.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Potrivit revistei „Life & Style”, cântăreața a angajat pentru gemeni de două ori mai mult personal decât la primul copil, Blue Ivy, acum în vârstă de cinci ani. Mai mult, în vila lor din Los Angeles, Beyonce și Jay-Z au amenajat un apartament special gemenilor, dotat cu propria bucătărie, cu cinema și șemineu, unde dădacele vor avea camere separate, iar una va fi și pentru asistenta medicală care se va ocupa de copii. Publicația susține că pentru pregătirea acestuia, artista a cheltuit 500.000 de dolari și copiii.

Beyonce a cheltuit 500.000 pentru camera gemeniilor

„Bey și Jay au dărâmat un perete între două dormitoare ca să creeze un apartament uriaș pentru gemeni în vila lor din LA”, a declarat o sursă, precizând că micuții vor avea pătuțuri similare și lenjerie de pat de la designeri în valoare de 30.000 de dolari.

 

Beyonce și Jay-Z sunt căsătoriți din 2008 și mai au împreună o fetiță pe nume Blue Ivy Carter. Beyonce a născut primul copil la spitalul Lenox Hill din New York , unde a închiriat întreaga secție. Nașterea a avut loc în mare secret, artista făcându-și internarea pe un nume fals, Ingrid Jackson. Mai mulți new-yorkezi au povestit că nu au avut  voie să-și vadă bebelușii nou-născuți din cauza prezenței artistei.