În iunie 2017, Beyonce aducea pe lume gemeni. De atunci, s-a retras din lumina reflectoarelor și apreferat să se concentreze cât mai mult pe viața de familiei, mai ales că tot apăreau zvonnuri că mariajul ei cu Jay-Z e pe butuci.


Cei doi par extrem de uniți de când au devenit iar părinți și sunt surprinși adesea în vacanțe împreună sau luând masa în oraș.

Beyonce si sotul ei, Jay Z, au adoptat acest tip de alimentatie inca din 2013SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Așa s-a întâmplat și zilele trecute, când artista și soțul ei au ieșit la o cină romantică la restaurantul italienesc „Scarpetta” din New York. Beyonce era îmbrăcată destul de gros, cu un palton, dar fanii au remarcat imediat că artista a pierdut lupta cu kilogramele. Artista și-a pierdut talia trasă prin inel și s-a rotunjit bine.

Beyonce și Jay-Z s-au căsătorit în 2008 și au împreună trei copii: o fetiță Blue Ivy ( 8 ani) și gemenii Rumi și Sir, în vârstă de 3 ani.

Beyonce este una dintre cel mai bine plătite artiste, are cele mai multe nominalizări la Grammy, adjudecând 24 de trofee, iar în întreaga ei carieră a câștigat peste 400 de premii. Ea și Jay-Z au împreună o avere estimată la peste 1,4 miliarde de dolari.

Citește și:

Fiul lui Ștefan Bănică a atras toate privirile la un eveniment. Cu cine și-a făcut apariția

Mirela Vaida ne-o prezintă, în premieră, pe soacra ei. În ce ipostază a susprins-o pe aceasta