Actrița a trecut recent printr-o traumă pe care puține femei sunt în stare să o gestioneze. Anul trecut, vedeta în vârstă de 37 de ani a suferit o pierdere de sarcină, ea fiind gravidă cu gemeni.

Deși a trecut aproximativ un an de la această tragedie, Beverley Mitchell recunoaște că încă nu s-a împăcat cu această pierdere. Și în loc ca situația să se îmbunătățească și timpul să vindece rănile, ultimele săptămâni, mai cu seamă, au fost cumplite pentru ea, cufundându-se într-o stare de tristețe fără ieșire.

”Săptămâna trecută m-am trezit reflectând asupta a ceea ce ar fi fost. Dacă nu aș fi pierdut sarcina, aș fi avut încă un copil, poate chiar încă doi.

Chiar dacă înțeleg în inima mea că nu acesta era destinul meu, al nostru, nu pot să nu mă întreb.

Trecând prin tot acest proces, am ajuns să mă împac cu ideea. Faptul că vorbesc despre asta e pentru că nu nu vreau să ascund faptul că s-a întâmplat. Am pierdut sarcina.

Nu caut simpatie (…)”, a scris vedeta atât pe blogul ei, cât și pe Instagram.

”Însă săptămâna aceasta am fost foarte bulversată și tristă. M-am zbătut. Fizic, sunt bine, dar mă doare inima, iar mintea mi-e obosită.

Soțul meu e un sfânt și a fost atât de bun și m-a sprijinit atât de mult. Mă lasă să simt ceea ce simt, dar este acolo să adune bucățile din mine și să mă sprijine.

Mă uit la cele două minuni ale noastre și sunt extrem de recunoscătoare pentru ele, dar în inima mea știu că nu suntem compleți. Simt cu claritate că mai este un suflet mic care așteaptă să se alăture familiei noastre și aici e toată zbaterea mea”, mai completează actrița.

Beverly a ales să se deschidă față de fanii ei și să nu-și nege suferința, știind că multe femei trec prin ceea ce trece ea și dorindu-și ca acestea să nu se simtă marginalizate, să știe că e perfect în regulă să plângă, să sufere, să se revolte. Dar după toate acestea, indiferent cât de târziu, trebuie să urmeze vindecarea, momentul în care femeile în cauză aleg să îmbrățișeze din nou ”frumusețea” și ”magia” vieții.

”Fiecare trece peste pierderea cuiva drag diferit (…). Sincer credeam că am trecut peste tot acest proces, dar iată că nu e așa. M-am trezit râvnind la copiii pe care îi văd peste tot, iar inima mă doare. Iar săptămâna aceasta i-am dat voie să mă doară. Mi-am dat o săptămână în care să simt totul: tristețea, oboseala, pura frustrare. Și le-am simțit din plin.

Dar săptămâna aceasta am luat decizia să merg mai departe, să mă concentrez pe frumusețea vieții mele, pe soțul meu incredibil și pe cei doi îngeri frumoși, pentru care nu aș putea fi mai recunoscătoare.

Săptămâna aceasta va fi o săptămână bună pentru că acesta este spațiul pe care îl creez”, a încheiat actrița, oferind astfel tuturor femeilor o lecție de viață.

Vezi și Maria, soția unui îndrăgit actor a pierdut trei sarcini, dar acum ei au devenit în sfârșit părinții unei fetițe. Povestea lor a impresionat întreg mapamondul

Citește și: