UPDATE: Din păcate, miercuri, soțul lui Beth a anunțat că aceasta ”s-a ridicat la cer”. ”Ne vedem în partea cealaltă”, a scris Dog pe o rețea de socializare, un mesaj pentru cea care i-a stat alături timp de 30 de ani.

 

Din păcate, medicii deja nu mai speră că aceasta își va reveni, Beth, în vârstă de 51 de ani, suferind de cancer pulmonar în stadiu IV. Vedeta a fost spitalizată sâmbătă, cu dificultăți de respirație.

Întreaga familie se află la spital, dar, din păcate, nimeni nu poate face nimic. Celebrulei soț, Dog, în vârstă de 65 de ani, a postat pe rețele o fotografie cu mâna lui Beth. Poate fi admirată manichiura superbă, Beth fiind obsedată de unghii.

Beth a fost diagnosticată cu cancer în 2017, iar starea sănătății ei s-a deteriorat începând cu luna noiembrie a anului trecut.

Vedeta spunea atunci că chimioterapia nu e pentru ea. ”Scuze, nu e pentru mine. Pentru mine, acesta este testul final, ultima lecție”.

De când a fost plasată în comă indusă, Dog i-a rugat pe toți fanii emisiunii să se roage pentru Beth, pentru că în acest moment doar asta poate să mai schimbe ceva.

”Cu umilință vă rog pe toți să vă rugați pentru Beth”, le-a transmis el fanilor.

Inițial, cancerul a fost tratat, însă în ianuarie chiar Beth a anunțat că boala s-a întors și că, de data asta, este incurabilă. Tot atunci Beth spunea însă că este hotărâtă să lupte cu toate puterile.

Capul familiei, Dog, pe numele real Duane Chapman, a recunoscut că în ultima vreme plânge non-stop: ”O iubesc foarte mult, nu știu ce voi face”.

Cei doi sunt împreună de 30 de ani și sunt căsătoriți de cel puțin 12 ani. Beth și Dog au împreună doi băieți, Bonnie și Garry, el mai având câțiva copii din relațiile anterioare.

Dog si Beth

Vezi și Solistul unei celebre trupe, care a concertat în România de mai multe ori, a fost diagnosticat cu cancer, la 57 de ani

Citește și: