Potrivit impresarului, starea de sănătate a lui Benone Sinulescu a început să se deterioreze în urmă cu un an, însă rămas izolat în pandemie și fără acces la medicul specialist, situația s-a agravat.

Joi, artistul a fost găsit căzut în casă, inconștient. „Cu toate acestea, Benone Sinulescu nu a ajuns la spitalul de urgență, ci în clinica de îngrijiri paleative din apropierea Aradului, o clinică ce nu are condițiile necesare unei evaluări medicale adecvate pentru starea lui medicală din acest moment (RMN sau Electroencefalogramă) și unde se așteaptă „momentul de final” al artistului.

O sursă din cadrul clinicii a spus că moartea lui Benone Sinulescu poate interveni oricând în următoarele zile,” a declarat Ionuț Pavel, care colaborează cu artistul de șapte ani, pentru TVR.

Ieri, surse au declarat pentru Playtech.ro că situația lui Benone Sinulescu era una critică.

„Benone nu mai este lucid, situatia lui este critica, sotia lui ia toate deciziile, nu vrea sa-l aduca la Bucuresti, la Urgenta. Il lasa sa moara acolo, la Arad, unde nu beneficiaza de medici buni. El nu are copii, daca moare toata averea o va mosteni un nepot”, declara o sursă.

Între timp, artistul a fost mutat la un spital. Medicii au spus că artistul este conștient, este cooperant, dar va mai sta în spital sub supravegherea medicilor, acesta fiind acum îngrijit corespunzător și oferindu-i-se medicația necesară.

Vezi și Ce se întâmplă cu Benone Sinulescu. De ce a părăsit artistul Capitala. Nu are nicio legătură cu pandemia

Citește și:

Ce lecție a primit Adda de la copilul ei. Gestul surprinzător făcut Alexandru: „M-a luat de mână și…”

Minte sau nu? Loredana, adevărul despre operațiile estetice. Ce spune vedeta și pozele care vorbesc de la sine