S-a declarat sincer impresionat de artist, având doar cuvinte de laudă la adresa sa: ”M-am nimerit într-o noapte, înainte să mă culc, și am văzut treaba asta. Și am simțit nevoia s-o comentez live.

Vreau să vă spun cu mâna pe inimă că mie mi se pare că Fuego e foarte șmecher, jur. Există artiști români – Fuego, Ștefan Bănică jr, Loredana, Andra, Delia, Florin Salam – care pe scenă… stai cuminte că se dă cu praf de liniște.

Dar în același timp mă uitam la construcțua din jurul lui Fuego și mi se pare. Mi se pare că marketingul este absolut senzațional, este genial”, le-a transmis Mihai Bendeac fanilor lui, pe Instagram.

„Îmi vine să plâng la mormânt străin (…) E șmecher omul. E și ceva religios în tot ce înseamnă Fuego. E genial, toată construcția este genială… și toate chestiile astea sunt pe bune, adică chiar vin femei cu buchete de flori.

A trecut mult timp, oprisem filmarea, dar el primește în continuare flori. Incredibil! De unde atâtea flori? Incredibil! Deci au fost flori cât a durat melodia și încă nu le-a primit pe toate. (…)

Omul este o legendă, nu glumesc. Este absolut genial”, a adăugat actorul, în timp ce viziona concertul.

Reacția lui Fuego

Reacția lui Fuego, obișnuit să fie luat peste picior cu fiecare ocazie, nu s-a lăsat așteptată.

Fuego a ținut să-i mulțumească lui Mihai Bendeac pentru vorbele frumoase spuse la adresa lui. Cu toate astea, artistul consideră că actorul a exagerat și că el, personal, nu se consideră o mare vedetă.

„Te-ai vedea împărțind scena cu el la teatru?”, a fost întrebat Fuego despre o posibilă colaborare cu actorul Mihai Bendeac.

„Mihai a avut o reacție în online cu privire la concertele mele. El mă ridica mai sus decât e cazul, pentru că eu nu mă cred un star și nici vreo vedetă, ci doar un om care face artă și o dăruiește oamenilor. Era uimit de cum vin oamenii cu flori la concertele mele.

Apoi, eu nu spun nu provocărilor de orice fel. Sunt deschis proiectelor noi, ipostazelor care să mă provoace și care să mă scoată cumva din zona de confort. Ca absolvent de actorie și om pasionat de teatru din fragedă pruncie, mă tentează ideea de a fi pe scena unui teatru interpretând un rol într-o piesă celebră. Fiecare experiență pe care o putem trăi înseamnă un dram în plus de înțelepciune, de testare a limitelor”, a explicat Fuego, clar măgulit de cele afirmate de fostul jurat de la iUmor, cel care recent a bătut palma cu un post concurent, Pro TV.

Vezi și „Nu știu cum să scap de Fuego”. Cum s-a ales Paul Surugiu cu această poreclă și de ce crede toată lumea că e fiul Irinei Loghin

Citește și:

Madonna, reacție furibundă după criticile primite la Premiile Grammy: „Mass media mă înjosește încă de la începutul carierei”

Fiul regretatului Cristian Țopescu își caută iubită! Tânărul își dorește o parteneră libertină. Ce pretenții mai are Basti, la 23 de ani