Chiar el a dat-o fără ascunzișuri, recunoscând că atunci când e singur cu el are demonii săi. Ani de zile s-a luptat cu depresia, dar şi cu firea obsesiv-compulsivă.

Bendeac nu a ascuns niciodată dificultăţile sale în a gestiona depresia, însă cea mai cutremurătoare destăinuire a făcut-o la o conferinţă TedX, unde a relatat poate cel mai negru episod al luptei sale cu boala.

Înfiorător în ce stare ajunsese artistul

”De la 22 de ani şi până acum (2019 – n.red.) eu nu am adormit niciodată fără somnifere, sunt 14 ani de când le iau noapte de noapte. Şi nu vorbim de levănţică. Xanax la început, după care Dormicum… chestii foarte puternice, care, uşor, uşor îţi afectează şi creierul.

Apoi mi-am zis că-n prima parte a zilei nu-mi permit să fiu defazat pentru că am luat somnifer. Am trecut la Regenon, Concerta, chimicale foarte puternice. (…)

Am ajuns într-un punct al depresiei în care timp de multe, multe zile nu am mâncat nimic. După doua zile nu mai puteam să merg să fac pipi, făceam într-o sticlă lângă pat”, a dezvăluit actorul la o conferinţă TEDx, conform OK!.

După o lungă perioadă în care ajunsese să doarmă 16 ore pe noapte şi să nu mai poată face nimic, a decis să meargă la psihiatru. Momentul-cheie a fost faptul că într-o noapte, vrând să bea apă, a ajuns să-şi bea propria urină.

Vezi și Mihai Bendeac, urare pentru mama sa, în care dă un detaliu intim și dureros. Care este adevărul despre nașterea lui

Citește și:

Luis Lazarus ar fi fost infectat cu Covid! Care este starea sa de sănătate

Cum arată Ami Teiceanu, femeia care i-a dăruit lui Liviu Vârciu prima fiică