Cei doi, în vârstă de 52 de ani și, respectiv 47, au fost văzuți luând zilele trecute cina, ]ntr-un restaurant din New York. Erau numai zâmbet și au petrecut împreună două ore, scriu tabloidele. Cei care i-au văzut spun că se purtau ca un cuplu, în niciun caz doi foști soți, care se luptă pentru averea de 200 de milioane de dolari.

Ben și Christine au împreună doi copii – Ella, de 16 ani, și Quinlin, de 13 ani.

El a făcut primul pas spre împăcare

Mai multe surse au declarat că, de când s-a despărțit de soție, Ben este ”singur și nefericit”. ”Au avut problemele lor, dar Ben știe că nu va mai întâlni vreodată pe cineva ca ea”, a declarat o sursă din anturajul lor. ”Și-a pus serios problema dacă nu cumva nu a muncit îndeajuns de mult pentru această relație și regretă profund faptul că a lăsat-o să plece”, a mai spus sursa.

Deja atitudinea lui față de Christine e schimbată, iar aceasta pare că e dispusă să-i mai dea o șansă.

În mai 2017, cei doi au transmis un comunicat către USA Today, în care anunțau faptul că s-au separat, după 18 ani petrecuți împreună. Nu au menționat niciun motiv, dar au spus atunci că vor rămâne prieteni și-și vor crește împreună cei doi copii ajunși la vârsta adolescenței.

Surse din anturajul lor au declarat atunci că viața foarte plină a amândorura a dus la despărțire.

Vorbind desre cum a cunoscut-o pe cea care avea să-i devină soție, la finele anilor 90, Ben Stiller declara: ”Am început să ieșim împreună și s-a tranformat în <>. M-a lovit din senin!”.

Vezi și Patrick Dempsey și soția lui au sărbătorit 19 ani de căsătorie. Au fost cât pe ce să divorțeze. Iată cum au trecut peste moment

Citește și: