Potrivit revistei  People, relația celor doi este destul de serioasă și deja nu se mai ascund.  Ben Affleck și  Ana de Armas au petrecut o vacanță romantică în Cuba, unde actorul se pare că ar fi mers să-i cunoască familia.

Ben și Ana au fost văzuți împreună în Havana. Aceștia păreau extrem de veseli în timp ce se plimbau pe străzile orașului cubanez. Ei au acceptat să facă poze cu mai mulți fani, fără a se feri.  Actorii au fost văzuți în aeroport în ipostaze tandre, înainte de a se îmbarca în avionul privat și la plecarea din Cuba.

„Ea este cu adevărat superbă. Cu siguranță sunt împreună.”, a dezvăluit sursa.

Ben Affleck (47 de ani)  și Ana (31 de ani)  se pare că s-au îndrăgostit la sfârșitul anului trecut,  pe platourile de filmare din  New Orleans. Ei sunt soț și soție într-un film ce urmează să fie lansat anul acesta, thrillerul psihologic „Deep Water”.

De asemenea, ei  au mai petrecut timp împreună și în timp ce se aflau în New Orleans, fiind surprinși într-un bar.

Ben Affleck a vorbit într-un itnerviu recent despre fosta lui căsnicie cu Jennifer Garnet, dezvăluind faptul că regretă și acum foarte tare divorțul.

„Am băut normal timp îndelungat. Când am început să beau și mai mult, căsnicia mea a început să aibă probleme. În perioada 2015-2016 am avut multe probleme matrimoniale. Cel mai mare regret al vieții mele este divorțul.”, le-a povestit actorul celor de la New York Times.

Ben și Jennifer  și-au anunțat divorțul în iunie 2015, fix în ziua în care împlineau zece ani de căsnicie după ce actorul și-a înșelat soția cu bona copiilor. Ben Affleck şi Jennifer Garner au rămas în relaţii amicale după despărţire şi s-au concentrat pe nevoile copiilor – Violet, 13 ani, Seraphina, 10 ani, şi Samuel, 7 ani.

Citește și: