Dezamăgit, s-a împrietenit cu paharul. În cele din urmă a ajuns la dezintoxicare, unde a stat internat o perioadă destul de lungă.

Acum, că a rezolvat o problemă, vrea să facă loc în viața sa și unei femei. Numai că s-a săturat de vedete sau pseudo-vedete. Ben Affleck, tată a trei copii, și-a făcut profil pe o aplicație de întâlniri, Raya, foarte populară peste Ocean.

”Își dorește o parteneră reală, nu caută să se întâlnească cu o celebritate. (…) Are copiii, se concentrează pe muncă, dar e gata să iubească din nou”, a declarat o sursă din anturajul său.

Nu doar că și-a făcut profil și așteaptă, e chiar activ pe această aplicație. Ben Aflleck, actor și regizor, a fost văzut deja la o primă întâlnire cu o brunetă, într-un hotel din Bel Air.

”A fost ceva inocent, o primă întâlnire. Se vedea că el se simțea bine. Amândoi păreau că se simt bine împreună. Nu au existat tandrețuri între ei. Doar au luat cina împreună”, a mai povestit sursa.

Și fosta sa soție, actrița Jennifer Garner, și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat. Nici acesta nu este celebru, fiind director al unui lanț fast-food. Înainte de a-l întâlni pe acesta, chiar fostul ei soț a încercat să-i facă cunoștință cu ”bărbați serioși”, ”responsabili” din parohia lor.

Vezi și Nu mai formează un cuplu, dar ce tribut frumos i-a adus Ben Affleck fostei soții, de Ziua mamei…

Citește și: