Și totuși chiar asta a făcut actorul Ben Affleck de Ziua Mamei, sărbătorită duminică. Actorul în vârstă de 47 de ani a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care a adus un tribut celor mai importante femei din viața saȘ mama sa, Christine, și fosta sa soție, Jennifer Garner. Neașteptat, dacă stai să te gândești că Ben Affleck și Jennifer Garner s-au despărțit în 2015.

”O Zi a mamei fericită pentru cele două mame incredibile, care mi-au arătat ce înseamnă dragostea”, a scris el pe o rețea de socializare, postând și o fotografie cu Christine și Jennifer, mergând umăr lângă umăr.

Chiar dacă nu mai formează un cuplu, actorul nu doar că nu neagă calitățile de mamă ale fostei sale partenere, în vârstă de 47 de ani, dar e conștient că copiii săi – Violet Anne, de 13 ani, Seraphina Rose Elizabeth, de 10 ani, și Samuel, de 7 ani – nu puteau avea o mamă mai bună.

În semn de prețuire pentru cele două, actorul a făcut donații către două ONG-uri care ajută femeile.

Tradiția lui Jennifer Garner, de Ziua Mamei

Cât despre Jennifer Garner, de Ziua Mamei aceasta a declarat că are o tradiție pe care o respectă cu strictețe, chiar dacă copiii ei nu sunt deloc de acord cu ea și încep chiar să se simtă stânjeniți. În fiecare an, în această zi îi ia pe toți trei în poală și pozează cu ei.

Iar copiii au început deja să o ia peste picior, spunându-i: ”Mamă, cum va fi când vom avea 24, 21 și, respectiv, 18 ani?”. Iar actrița le răspunde că e treaba ei să-și păstreze densitatea osoasă, e numai problema ei. Tradiția va fi respectată, indiferent de ce vârstă vor avea cei trei.

Vezi și Ben Affleck, dus de fosta soție la dezalcoolizare. De luni bea încontinuu

Citește și: