Deși mulți ar putea bănui că motivul îl constituie nevoie de a bea, actorul fiind dependent de alcool și internat pentru a treia oară la dezintoxicare, în realitate el merge acasă pentru a se antrena. Acasă are o sala de gimnastică foarte bine dotată și îl așteaptă și mai mulți antrenori personali. Sportul îl ajută să-și potolească demonii.

”De săptămâna trecută, a fost condus de la clinică acasă zilnic, pentru a se antrena. Timp de câteva ore pe zi. Întotdeauna un antrenor și un psihoterapeut îl acompaniază”, a declarat o sursă.

Nu se știe cât timp va petrece Ben la clinică. E pregătit să stea atât cât va fi nevoie, pentru a reveni pe calea cea bună, a mai spus sursa.

Ben Affleck, care s-a despărțit de Jennifer Garner, actriță cu care are trei copii – Violet, de 12 ani, Seraphina, de 9 ani, și Samuel, de 6 ani – a mai fost la reabilitare în 2001 și în 2007. El nu a ascuns problemele pe care le are cu alcoolul, arătând că a procedat așa, cerând ajutor, pentru a da un exemplu copiilor lui.

De această dată, actorul a ajuns la dezalcoolizare adus fiind de fosta sa soție. Într-un moment de luciditate, el a sunat-o pentru a-i cere ajutorul. Deja bea încontinuu alcool de câteva zile și era conștient că nu poate continua așa. Cât despre Jennifer Garner, aceasta nu a stat pe gânduri și i-a sărit imediat în ajutor. Mai mult, actrița a anunțat că îi va fi alături fostului soț în toată această perioadă și că va face orice ca să îl ajute.

Foto: Hepta

Vezi și Ben Affleck, dus de fosta soție la dezalcoolizare. De luni bea încontinuu

Citește și: