După separarea din 2015, după 10 ani de căsnicie, Jennifer Garner a făcut tot ce i-a stat în putință să repare relația. În acea vreme, însă, Affleck nu era dispus la o reconciliere și se bucura la maximum de traiul de burlac.

”Jennifer a fost trup și suflet pentru repararea relației. Voia cu disperare să repare lucrurile de dragul copiilor, dar nu numai”, a povestit o persoană apropiată actriței.

”L-a iertat pentru atât de multe, dar el tot nu a putut să se schimbe”, a mai spus sursa.

Jennifer Garner, care are cu Ben Affleck trei copii, pe Violet, de 12 ani, pe Seraphina, de 9 ani, și pe Samuel, de 6 ani, a fost alături de Ben Affleck și când el s-a internat la reabilitare, pentru abuz de alcool, anul trecut.

”Cât Ben a fost la reabilitare, Jennifer a fost acolo în fiecare zi, în vizită. Au făcut terapie pentru a-și repara relația”, a povestit și altă sursă. ”Lucrurile păreau că merg într-o direcție bună. Jennifer era foarte grijulie, foarte prezentă. Amândoi își doreau să meargă”, a mai spus aceasta.

Însă lucrurile s-a schimbat de atunci. După atâtea încercări, Jennifer Garner pare să se fi obișnuit cu situația și să se desprindă în sfârșit de fostul soț. ”Jen e pregătită, inclusiv sufletește, să meargă mai departe, să dea iubirii o nouă șansă”. Însă e vorba despre o nouă iubire.

În prezent, actrița, care arată excelent deși a născut trei copii, iese la întâlniri. Interesant este însă că bărbatul cu care se întâlnește pare să fie geamănul fostului soț, a mai spus sursa, fără a oferi însă și alte amănunte.

”Destul e destul! Sunt aproape trei ani de când au terminat relația. E timpul pentru ea să meargă mai departe”, a mai spus sursa.

Foto: Hepta

Vezi și Ben Affleck și-a înșelat soția cu dădaca copiilor, iar când s-a aflat a încercat să-și salveze căsnicia, iar acum s-a aflat totul. De fapt, el se iubea de doi ani de zile cu încă o altă femeie celebră

Citește și: