Într-un moment de oarecare luciditate, Ben Affleck, care recent s-a despărțit de Lindsay Shookus, a sunat-o pe fosta soție, pentru a-i cere ajutorul, clar depășit de situație. Jennifer Garner a venit imediat la el acasă, miercuri, la 6 seara, împreună cu bodyguardul. I-a rugat pe jurnaliști să plece din fața reședinței fostului soț, spunându-le că nu e deloc un moment bun.

După aceea, spun sursele, l-a luat pe Ben și au urcat toți trei în mașină. Direcția: clinica de reabilitare.

E dependent de alcool de multă vreme

Actorul Ben Affleck, în vârstă de 46 de ani, tată a trei copii, nu a ascuns problemele pe care le are cu alcoolul. În martie anul trecut, a fost de asemeni internat, din proprie inițiativă.

Într-o postare pe Facebook, după ce a încheiat runda de tratament, actorul povestea prin ce trece: ”Am terminat tratamentul pentru dependența de alcool, problemă cu care mă confrunt de multă vreme. Vreau să trăiesc viața la maximum și să fiu cel mai bun tată posibil.

Vreau ca copiii mei să știe că nu e nicio rușine să primești ajutor atunci când ai nevoie de el, să fiu pentru ei un stâlp și pentru toți din jur care au nevoie, dar le e teamă să facă primul pas.

Vezi și Nu pierde deloc timpul după ce a divorțat de Jennifer Garner. A terminat deja o relație și a început alta. Uite cine e iubita lui Ben Affleck

Citește și: