„Am băut relativ normal timp îndelungat. Dar am început să beau mult şi mai mult, când căsnicia mea a început să se clatine. A fost în perioada 2015- 2016 şi mi-a creat desigur mai multe probleme matrimoniale”, a spus actorul în plină perioadă de promovarea a noului să film „The Way Back”.

În 2018, Affleck s-a internat într-o clinică de dezintoxicare şi ulterior el a anunţat public că a depăşit complet dependenţa sa de alcool. Cu câţiva ani înainte, în 2015, el divorţase de Jennifer Garner, cu care se căsătorise în 2005.

„Cel mai mare regret al vieţii mele este divorţul”, a recunoscut el. „Ruşinea este într-adevăr toxică. Nu există niciun substrat pozitiv în ruşine. Este doar o senzaţie toxică şi oribilă de autodispreţ şi lipsă de stimă”, a precizat actorul în interviul acordat ziarului The New York Times.

Deşi divorţaţi, Affleck şi Garner, care au împreună trei copii, au rămas uniţi pe perioada tratamentului. Actorul a dat asigurări că atât el cât şi soţia sa au încercat să-i ţină departe pe copii de imaginile publicate de unele ziare, în care actorul era văzut în stare de ebrietate.

În filmul ”The Way Back”, personajul interpretat de Affleck luptă cu dependenţa de alcool în timp, ce încearcă să se împace cu soţia sa. Nu a fost simplu pentru actor să filmeze pentru această peliculă, existând momente în care s-a simțit „prăbuşit emoţional”, după cum a declarat el.

Vezi și Nu mai formează un cuplu, dar ce tribut frumos i-a adus Ben Affleck fostei soții, de Ziua mamei…

Citește și: