Bella Santiago are 33 de ani, este născută în Filipine, dar și-a întâlnit sufletul pereche în România. Solista, fostă câștigătoare a show-ului „X-Factor”, în 2018, s-a căsătorit vineri (26 mai) cu Ionuț Grigore, partenerul ei din 2016. La nuntă, Bella a fost așa cum îi spune și numele: frumoasă, rafinată, dar totodată extravagantă, căci cele două rochii de mireasă, pe care le-a îmbrăcat, par desprinse din povești.

nunta-bella-santiago-10SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 22

Bella a purtat două rochii spectaculoase, una pentru cununia religioasă, cealaltă pentru petrecere, ambele fiind create de designerul Ana Maria Lungu. Au venit ca turnate pe silueta vedetei, iar coafura, voalul și machiajul au completat look-ul de prințesă.

Prima dintre ele a fost o rochie ca de bal, care a avut peste 5.000 de perle cusute. Voalul a fost de trei metri, iar trena, de patru metri, notează Știrile Kanal D. A doua rochie a avut un croi tip sirenă, pe care artista a ales-o special pentru seară, pentru a se mișca mai ușor în ringul de dans. Mirele Ionuț a fost și el la patru ace, dar și fiica artistei, care a purtat o rochie elagantă, roz pudrat.

Surpriza de la nunta Bellei Santiago, pe lângă cele două rochii, a fost și melodia extrem de emoționantă, pe care solista a compus-o pentru soțul ei, și pe care a cântat-o în biserică. Se numește „Liniștea”.

Bella Santiago este una dintre cele mai explozive prezențe pe scena românească. A câștigat „X Factor” în 2018, a fost finalistă în emisiunea „Românii au talent” în 2016, a câștigat show-ul „Te cunosc de undeva”, (sezonul 14), iar în 2019 a participat la „Bravo, ai stil!” (sezonul 7).

Citește și: Geanina din Las Fierbinți, o mireasă superbă. Anca Dumitra a făcut nuntă cu fermierul austriac

Citește și: Toată nunta lui Smiley cu Gina Pistol, în 50 de poze memorabile. Ținutele vedetelor, tortul, dansul mirilor și micuța Josephine

Citește și: Albertina Ionescu, nuntă secretă în Grecia, pe o insulă de vis! A arătat ca o zeiță în rochia de mireasă

Citește și: Nuntă surpriză! Cântăreața ”fără chip” s-a măritat! Până la urmă, și-a arătat fața la nuntă! Doar 6 persoane, inclusiv mirii, au participat la ceremonie!