În vârstă de 24 de ani, modelul este perfect în proporție de 94,35%. Dintre femeile celebre, Bella Hadid se apropie cel mai mult de perfecțiune, au arătat calculele. S-a luat în considerare totul, de la poziția buzelor, a nasului, bărbia și maxilarul.

În mod interesant, însă, sora Bellei, Gigi Hadid, nici nu intră în top 10.

Când vine vorba despre perfecțiune, mai ales bărbia Bellei îi aduce un punctaj mare, de 99,7%, ceea ce înseamnă că e doar la 0,3% distanță de a fi perfectă.

Top 10 femei celebre aproape perfecte

Pe locul doi în clasament se află Beyonce, cu un scor de 92,44%, iar pe locul trei e actrița Amber Heard, fosta soție a lui Johnny Depp, cu 91,85%.

În top 5 mai intră Taylor Swift și Kate Moss. Urmează Scarlett Johansson, Natalie Portman, Katy Perry și Cara Delevigne.

asa arata chipul cekl mai apropiat de perfectiune, Bella hadidSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Totuși, Bella e pe locul doi când vine vorba despre poziționarea ochilor, la acest capitol conducând Scarlett Johansson.

Beyonce conduce când vine vorba despre forma feței, cu 99,6%, ea obținând scoruri bune în ceea ce privește ochii, sprâncenele și buzele.

Când vine vorba despre nas, conduce Amber Heard, iar la capitolul buze și sprâncene Cara Delevigne e câștigătoare.

Vezi și „Cea mai frumoasă fetiță din lume” s-a transformat într-o tânără superbă. A fost surprinsă în vacanță cu iubitul ei. Cum arată acum

Citește și: