6 luni de gângureli și veselie, dar începute cu multe griji, pentru că imediat după naștere a dat mari emoții, el suferind de o formă invazivă de icter. Din fericire, după mai multe zile de spitalizare, totul a trecut.

„Eu cred că de câteva ori în viață ni se întâmpla ca Dumnezeu să ne trimită niște îngeri prin oamenii care apar, ca un răspuns, la rugăciunile noastre. Pentru mine, doamna doctor Cornelia Preda, șefa secției de neonatologie de la maternitatea Sanador, a fost acest semn divin atunci când la mai puțin de 24 de ore de la nașterea lui TJ și a dat seama că o formă mai invazivă de icter se instalase.

Au urmat 8 zile de lampă (ultraviolete – n.r.), perfuzii și durere în suflet pentru mine, ca mamă, dar la finalul lor, profesionalismul doamnei doctor ne făcuse Învingători. Ieri (7 septembrie – n.r.) cu mare drag ne-am revăzut la control și puiul meu este în perfectă stare de sănătate, iar bilirubina, în limite normale!”, anunța anul trecut Lili Sandu.

Thomas-Jay-a-facut-6-luniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Au trecut, iată, 6 luni, și, din fericire, totul decurge normal. Lili Sandu și-a reintrat în formă, bebelușul e veșnic cu gura până la urechi, un copil fericit și așteptat, un copil crescut cu drag de Lili Sandu și Silviu Țolu, cu 11 ani mai mic decât iubita sa.

Vezi și Lili Sandu a ajuns de urgență la spital cu fiul ei! Ce s-a întâmplat cu copilul vedetei: „Suntem internați…!

Citește și:

Mihai Mitoșeru trece prin momente îngrozitoare: ”Sunt singur din cauza mea”

O mai ții minte pe Laura Pausini? Ce mai face cântăreața în prezent, la 46 de ani. Are o fetiță superbă!