Prințul Guillaume, în vârstă de 38 de ani, și soția lui, prințesa Stephanie, de 35 de ani, vor deveni părinți anul viitor, se arată într-un comunicat dat publicității chiar azi.

Va fi primul copil pentru cuplul care s-a căsătorit în urmă cu 7 ani. Bebelușul va veni pe lume în luna mai și aduce o bucurie imensă în familie, fiind îndelung așteptat.

Odată cu vestea cea mare, palatul a făcut publice mai multe fotografii oficiale ale celor doi. Mai cu seamă Stephanie e cea care atrage atenția, ea fiind pur și simplu radiantă.

Kate Middleton si printesa  StephanieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

În 2016, când au apărut speculații cu privire la o eventuală sarcină, prințesa Stephanie declara: ”Nu am planuri să devin mamă. Pentru moment, mă bucur de timpul petrecut împreună cu soțul meu”.

Guillaume și Stephanie s-au căsătorit în octombrie 2012, când prințesa a purtat o rochie brodată superbă, semnată Elie Saab, și o tiară care a întors toate privirile.

Prințul Guillaume este moștenitorul tronului Luxembourgului, el având patru frați și surori mai mici: prințul Felix, prințul Louis, prințesa Alexandra și prințul Sebastian.

Vezi și Încă un bebeluș regal. Va veni pe lume la sfârșitul anului

Citește și: