Elena Gheorghe este în culmea fericirii de când a devenit mamă de fetiță și nu trece nicio lună, în care să nu sărbătorească venirea micuței pe lume.  Micuța Amelie Nicole a împlinit pe 15 ianuarie șase luni, iar Elena Gheorghe a dezvăluit în emisiunea „Vorbește lumea” că o sărbătoresc pe micuță cu mare fast, iar pentru această zi specială s-a strâns întreaga familie și i-au luat și un tort special. A fost nelipsită chiar și străbunica micuței, iar Elena a povestit amuzată că bunica ei nu poate reține numele mezinei, fapt pentru care a poreclit-o „Lenuța”. „A zis că ea nu poate ține minte Amelie sau Nicole și i-a zis Lenuța. I-a pus un nume super original”, a spus răzând Elena.

Fiica Elenei Gheorghe a împlinit șase luni. Artista și-a sărbătorit fiica cu mare fastSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Citește și: Nicoleta Luciu a pierdut lupta cu kilogramele. Iată cum arată acum

Artista este o mămică foarte dedicată și a povestit că de două zile a început diversificarea dietei micuței, spre fericirea fratelui ei, Nicholas, care s-a bucurat cel mai mult că acum poate să stea la masă cu sora lui. „Am început diversificarea de două zile. Am stat cu ea la masă. E foarte bine. Ea este oricum, de fel, mâncăcioasă. A acceptat lingurița din prima. (…) Nicholas este foarte drăgăstos cu ea și acum două zile au mâncat pentru prima dată împreună. Ea în scăunelul ei. E superb”, a mai povestit Elena.

 

Elena Gheorghe a născut o fetiță perfect sănătoasă, prin cezariană, la o clinică privată din București, pe 15 iulie. Micuța a primit nota 10 la naștere.  Artista si-a tinut sarcina ascunsa timp de sase luni, iar apoi a facut anuntul printr-o postare pe facebook în care își arăta burtica de gravidă. De atunci le-a spus faniilor toate detaliile legate de naștere. Frumoasa cântăreaţă anuntase inițial ca va naşte de ziua sa, când a fost programată pentru operaţia de cezariană., dar Bebelinda s-a grăbit și a venit mai devreme.

Citește și: