Actorul a povestit joi, în emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, despre începuturile relației sale cu Iulia, actriță la un teatru din Pitești. Acesta susține că a fost atras de Iulia tocmai pentru că aceasta îl ignora și menținea distanța între ei. El a fost cel care a făcut primul pas, pe vremea când jucau împreună în ”Romeo și Julieta”.

Iulia nu l-a acceptat ușor, dar în final au ajuns să se mute împreună în Pitești, acolo unde trăiesc și în prezent.

Relația de iubire dintre ei este una matură, totală. ”Din când în când simți că te topești”, descrie actorul liniștea și armonia pe care o trăiește în prezent cu Iulia.

În casa familiei este liniște și armonie, chiar dacă amândoi sunt vărsători și simt nevoia de a-și spune ferm părerea și convingerile, după cum recunosc chiar ei.

În afară de Florina Mărcuţă, de care a divorțat, cu care îl are pe Matei, Bebe Cotimanis a mai fost căsătorit o dată, din mariaj rezultând o fată, Adela, în vârstă de 31 de ani. Și iubita lui, Iulia, are o fată, actriță și ea. De altfel, cei trei joacă împreună în piesa ”Old Love”.

Vezi și Un cântăreț celebru și-a înșelat soția, cu care era căsătorit de 12 ani, și nu are niciun regret. Soția și amanta s-au confruntat și e incredibil ce a ieșit

Citește și: