5 octombrie va fi prima zi de muncă a lui Cotimanis la noul job, se aată într-un anunț făcut de Prima Tv, unde se specifică că vocea vedetei va fi auzită și la celelalte televiziuni sportive ale grupului Clever Media – Look Plus, Look Sport, Look Sport 2, Look Sport 3 și Look 4K.

Cotimanis a fost, timp de 25 de ani, vocea promourilor Pro TV. A fost jurat al emisiunii ”Românii au talent”, joacă și în serialul ”Vlad”, difuzat de Pro Tv.

De altfel, vocea lui Cotimanis a dispărut de luni bune de la TV, în locul său fiind auziți, printre alții, George Vintilă.

Postul Prima TV s-a alăturat oficial, recent, grupului Clever Media, deținut de omul de afaceri Adrian Tomșa. Tranzacția a fost aprobată, în urmă cu o lună, de Consiliul Concurenței, iar săptămâna trecută de CNA. Clever Media, firma lui Adrian Tomșa, a preluat oficial Prima TV și postul va suferi câteva schimbări, inclusiv trecerea la HD, după cum a explica Tomșa în fața membrilor CNA.

„După cum știti tranzacția de preluare este una destul de complexă, având în vedere starea de reorganizare judiciară a companiei care deține postul. Peste toate s-a suprapus și starea de pandemie. Rațiunea pentru care am luat decizia acestei achiziții a fost de business, oarecum naturală pentru grupul media pe care vrem să-l construim.

Avem nevoie de o stație generalistă. Prima TV a fost unul dintre pionierii din piața media românească. Nu are un brand erodat, are notorietate și asta a contat mult. Postul nu a beneficiat de bugete de dezvoltare. Sunt multe de construit în zona tehnică și de conținut. Suntem pregătiți să rezolvăm aceste probleme de care suntem conștienți.

Nu vrem să modificăm poziționarea postului, de post generalist. Vom încerca să aducem, în schimb, o componentă de sport. Vom încerca să ne adaptăm schimbărilor și să abordăm noi paradigme, prin transformarea televiziunii într-un hub digital”, a spus acesta.

Revenind la Bebe Cotimanis, acesta are o bogata experiență în domeniu și este cunoscut telespectatorilor pentru rolurile sale în seriale de televiziune, dar și un actor indrăgit al teatrului românesc, jucând în piesele Teatrului Nottara. El mai este cunoscut și din filmele „Hotel de lux”, „Epicentru” sau „Amen”.

Vezi și Bebe Cotimanis povestește cum a ajuns să-și înșele soția și să formeze un cuplu cu o colegă de breaslă

Citește și:

Ce mari au crescut băieţii Adrianei Bahmuţeanu şi ai lui Silviu Prigoană! Cu cine seamănă?

Alina Ceușan, criticată dur pentru cum se comportă în postura de mamă. Răspunsul tranșant al vedetei: Voi astea cu „n-am făcut duș de patru zile, nu pot de copii” mai puteți voi cu voi?