Bebe Cotimanis nu doar că e un actor complet pe scena, dar viața lui e ca un film, cu întâmplări incredibile. Recent, Bebe Cotimanis a vorbit despre moarte, în contextul în care comemorează 7 ani de când mama sa a murit. S-a împăcat cu dispariția acesteia și a ajuns să nu se mai teamă deloc de acest moment inevitabil, de la sfârșitul existenței.

”De aia sunt și alea trei zile, pleacă la timpul potrivit, când se pot înălța”

Marele actor a recunoscut că, de când a trecut mama sa în neființă, nu se mai teme de moarte. Bebe Cotimanis a mărturisit că a ajuns la această conluzie, după ce a avut parte de o întâmplare neobișnuită la mormântul mamei sale.

”De câte ori pomenesc de mama, acum se fac șapte ani de când a plecat… Iar eu, cu siguranță voi avea filmare în zona aia. (…)

Oricum, mama nu mai e acolo unde-i groapa și nici Dichi nu e acolo. Nmeni nu este acolo. Ei pleacă, de aia sunt și alea trei zile, pleacă la timpul potrivit, când se pot înălța. Iar ceea ce punem noi acolo nu mai e decât material, coajă, pământ, carne, care e tot lut.

Am fost conștient de chestia asta de când au pus-o pe mama!”, a dezvăluit Bebe Cotimanis în podacastul „Altceva cu Adrian Artene.

Ce s-a întâmplat la mormântul mamei lui Bebe Cotimanis

Bebe Cotimanis a fost devastat de pierderea mamei sale. Actorul a povestit ce s-a întâmplat la slubja de înmormântare. Acesta susține că a simțit când sufletul mamei sale a plecat la cer.

Bebe Cotimanis e convins că mama sa nu este în mormânt, acolo fiind doar câteva lucruri semnificative ale acesteia.

”Am zis tuturor acolo. Am plâns până atunci, am plâns și la biserică. Dar când a așezat-o pe mama acolo, stiam că nu mai e mama acolo. Știam. Nu mi-am impus.

Dacă mă întorc în timp, am și simțit. Am simțit. Nu spun că am văzut-o, că nu sunt nebun. Am simțit aburul ăla, spiritul ei, care se ducea spre Cer. La un moment dat am si zâmbit. Am făcut, așa, cu mâna discret, în semn de la revedere.

Eu simt că asta se întâmplă. Este un fenomen. Mie nu mi-e frică de moarte. O aștept cu o oarecare curiozitate”, a mai adăugat Bebe Cotimanis.

Vezi și Bebe Cotimanis povestește cum a ajuns să-și înșele soția și să formeze un cuplu cu o colegă de breaslă

Citește și:

Lisa Marie Presley: 4 soți, 4 copii și un lung șir de drame. Ce povestea despre căsnicia cu Michael Jackson

Lisa Marie Presley a murit la 54 de ani. Fiica lui Elvis Presley a fost găsită de menajeră, în stare de inconștiență