Pentru actorul Bebe Cotimanis, fiecare sărbătoare este un bun prilej de a petrece timp de calitate împreună cu persoanele dragi.

Şi în acest an, Paştele l-a găsit pe juratul de la ”Românii au talent” la masă în curte, alături de soţie, copii, mama şi fraţii săi, printre panseluţe şi albine. Cea mai mare bucurie pentru Bebe Cotimanis a fost aceea de a-şi putea petrece această sărbătoare alături de mama sa, pe care o iubeşte şi o preţuieşte enorm. Au fost împreună la biserica din sat, s-au plimbat, au mâncat bunătăţi pregătite special pentru această ocazie, s-au odihnit şi au respectat toate tradiţiile româneşti. A fost o atmosferă frumoasă, sensibilă, caldă, plină de iubire din partea familiei şi totul a culminat cu o noapte de Înviere superbă. Dacă în tinereţe îi plăcea să meargă la discotecă şi să fie alături de prieteni, acum Bebe preferă prezenţa familiei, care îl ajută să se încarce cu energie pozitivă.

A fost una dintre cele mai liniştite şi relaxante sărbători de Paşte de până acum. Sunt la vârsta la care m-am mai copt, m-am mai maturizat şi am început să apreciez liniştea şi tot ce aduce ea. În tinereţe, de la biserică mergeam direct la discotecă, iar amestecul ăsta era uşor acid. Acum a devenit alcalin, iar de la biserică merg direct acasă, împreună cu familia, şi petrecem într-un cadru intim. Au trecut anii, am devenit mai înţelept şi m-am spiritualizat.”, spune Bebe Cotimanis.

Actorul poate fi văzut pe micile ecrane ca jurat în cadrul show-ului ”Românii au talent”, difuzat în fiecare vineri de la ora 20:30, la PRO TV.