Luni, ducele de York, tatăl său, se arăta ”în culmea fericirii” de anunțul logodnei mezinei sale, prințesa Eugenie. Mama sa, ducesa, a înțesat rețelele sociale cu fotografii cu Eugenie (27 de ani) și cel care îi va fi soț, Jack (31 de ani). Beatrice a fost cu totul uitată.

În plus, deși era așteptat și un comunicat oficial din partea lui Beatrice, așa cum se obișnuiește, acesta nu a venit. E clar că Beatrice se bucură pentru sora sa, însă întârzierea spune multe despre starea sa de spirit, relatează presa britanică.

prințesa Beatrice pozaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Tristețea unei prințese

Prințesa Beatrice s-a despărțit, în august 2016, de Dave Clark, cel cu care a format un cuplu timp de 10 ani. Cei doi au anunțat că e vorba despre o pauză în relație, pentru a reflecta asupra viitorului. Însă viitorul nu a fost de partea prințesei. Durerea ei a fost și mai mare atunci când Dave Clark, la numai câteva luni distanță, și-a anunțat logodna.

De menționat e însă faptul că între prințul William și Clark relațiile nu erau tocmai bune, Clark nefiind invitat la nunta sa cu Kate, în 2011.

De-a lungul relației cu Clark, prințesa Beatrice s-a dovedit o iubită loială, ea urmându-l pe acesta pe ambele coaste ale Americii, acolo unde el a acceptat mai multe joburi în cadrul companiei Uber. Presiunea de a se căsători a devenit insuportabilă în 2015, după nașterea prințesei Charlotte, mai notează presa britanică. Odată cu nașterea lui Charlotte, Beatrice a devenit a șaptea în linia de succesiune pentru tron. Asta însemna că nici nu mai era nevoie să-i ceară reginei permisiunea pentru a se căsători cu Clark.

Logodna lui Clark cu Lynn Anderson, un nume important în publicitate, în SUA, a afost anunțată cu o zi înainte ca Pippa Middleton, sora lui Kate, să se căsătorească. Lesne de intuit prin ce stări a trecut Beatrice atunci.

Foto: NorthFoto

Vezi și De ce a fost cerută prințesa Eugenie fără inel. Viitorul mire s-a dovedit foarte sigur pe el

Citește și: