Potrivit revistei Vogue, actrița americană și Harry au planuri mari de viitor, iar Meghan își dorește atât de mult să facă parte din familia regală, încât se gândește chiar să renunța la cariera sa în actorie. Publicația susține că aceasta se va retrage, în curând, din serial, pentru a se stabili la Londra. Și nu oriunde, ci chiar la palatul Kensington, unde locuiește și prințul William cu Kate Middleton și cei doi copii ai lor.  Daily Mail susține că cei doi îndrăgostiți vor locui în Nottingham Cottage, o aripă a palatului care acum este renovată pentru mutarea lor. Decizia a fost luată după ce Meghan a întâlnit-o pe regină și potrivit presei britanice, pentru ea și Harry deja bat clopotele de nuntă.

 

Cu toate acestea, un purtător de cuvânt al familiei regale a refuzat să comenteze știrea, spunând că este o problemă privată, așa cum a declarat și anul trecut, când s-a aflat de relația celor doi.

Prințul Harry și Meghan se iubesc din vara anului trecut

Publicația Metro notează, însă,  că dacă actrița se va căsători cu Harry, aceasta nu va deveni prințesă, așa cum și-ar fi dorit ea. Ca și în cazul lui Kate Middleton, Meghan va primi titlul de ducesă. Expertul regal Lloyd Webber crede că Meghan și Harry vor deveni, după căsnicie, mai mult ca sigur Ducii de Sussex, titlu diponibil încă din 1843, însă precizează că ar mai fi și alte variante. Ei ar putea deveni Ducii de Clarence sau Ducii de Buckingham, în funcție de ce varianta va alege prințul Harry.

Prințul Harry (32 de ani) a început o relație cu o actriță americană, pe nume Meghan Markle (35 de ani), din vara anului trecut, după ce s-au cunoscut în luna mai, în Toronto, când prințul se afla acolo pentru a-și promova „Invictus Games”, pentru oamenii cu dizabilități.

Roșcovanul familiei regale le-a declarat în nenumărate rânduri prietenilor, că este topit după superba brunetă, celebră pentru rolul lui Rachel Zane din serialul american de succes,  „Suits”.