Florin Ristei s-a îndrăgostit lulea de frumoasa britanică Naomi Hedman și se pare că juratul emisiunii de la Antena 1 e convins că aceasta este sufletul lui pereche și e hotărât să facă pasul cel mare.

Pentru Ristei și Naomi se pare că încep să bată clopotele de nuntă. Relația lor a început pe scena X Factor, în urmă cu câteva luni, însă chimia dintre cei doi a fost atât de puternică, încât lucrurile s-au așezat imediat pentru ei. S-au mutat împreună, Naomi i-a cunoscut deja părinții, iar vedeta de la Antena 1 se pare că e decis să renunțe la burlăcie pentru superba britanică.

Artistul a făcut declarații despre inelul de logodnă. În cadrul emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani”, acolo unde este coprezentator, Ristei a mărturisit că nu a cerut până acum nicio femeie în căsătorie.

Întrebat de Dani cum ia măsura inelului perfect pentru cea care îl va convinge să o ducă la altar, cântărețul a făcut declarații uluitoare, care au pus jar telespectatorii emisiunii. Conform spuselor sale, recent, total întâmplător, a dat prin casă peste un inel, semn că cineva își dorește mai mult de la relație de iubire.

ristei-si-NaomiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

”Nu (nr. am dat niciun inel)! Odată am luat mărimea cu o ață, în joacă. Și săptămâna trecută făceam curat prin casă și am călcat pe ceva și zic: uite, și-a scăpat cineva un nasture. Ce crezi, era un inel pe jos. Din greșeală am călcat și tot din greșeală l-am băgat sub pat”, a spus Florin Ristei în emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1.

Naomi a dezvăluit și cum alintă pe iubitul ei.În dreptul unei fotografii cu Florin Ristei, fosta concurentă de la ”X Factor 2020”, sezonul 9, l-a alintat pe iubitul său ”tati”, semn că relația dintre cei doi evoluează din ce în ce mai mult de la o zi la alta.

Citește și:

Pepe vrea despăgubiri uriașe de la soția sa pentru că l-a înșelat. La ce tribunal e gata să apeleze. Reacția Ralucăi Pastramă

Irinel Columbeanu aruncă bomba despre fosta sa soție, Monica Gabor