Starul din serialul „The Suits” a fost surprinsă de paparazzi, la cumpărături în Canada, în timp ce proba rochii de mireasă.

Actrița,  în vârstă de 35 de ani, era însoțită de mai multe prietene și au intrat în magazinul cu rochii de mireasă, unde a probat mai multe creații.

Una dintre alegerile ei a rochiță tradițională, cu un corset fără bretele și o fustă umflată, semnată de designerul Paloma Blanca din Toronto, însă aceasta le-a spus prietenilor ei că totuși că ar fi nepotrivită pentru o nuntă regală. „A glumit spunând că nu poate merge la altar în Westminster Abbey îmbrăcată așa, iar faptul că probează rochii și se gândește la nunta lor arată cât de serioase sunt lucrurile între ei”, a declarat o prietenă de a actriței pentru The Sun.

Citește și: Cea mai frumoasă imagine. Adrian Mutu a cucerit internetul cu  fotografie cu fiul lui, Tiago! Ce copil frumos

Meghan a stat câteva zile cu Haryy la palatul Kensington

Meghan s-a întors în Canada marți după ce a petrecut o săptămână alături de prințul Harry la palatul Kensington.

Prințul Harry (32 de ani) a început o relație cu o actriță americană, pe nume Meghan Markle (35 de ani), din vara anului trecut, după ce s-au cunoscut în luna mai, în Toronto, când prințul se afla acolo pentru a-și promova „Invictus Games”, pentru oamenii cu dizabilități.

Roșcovanul familiei regale le-a declarat în nenumărate rânduri prietenilor, că este topit după superba brunetă, celebră pentru rolul lui Rachel Zane din serialul american de succes,  „Suits”.

 

CItește și: