Deși gătit la 4 ace, muzicianul tot a păstrat, la nuntă, o umbră din nonconformismul caracteristic, el purtând un costum de culoarea lavandei și încălțări verde neon.

Anunțul nunții care a avut loc în weekend a fost făcut de cei doi pe Instagram, unde au fost postate și fotografii de la eveniment. ”Viața mea s-a schimbat pentru totdeauna și voi fi etern smerit și recunoscător”, a scris pe rețeaua de socializare Flea, pe numele adevărat Michael Balzary.

”Ea e persoana care vede tot din mine și știe cine sunt. Soția mea, Melody Ehsani”, a mai scris acesta pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

My life has changed forever and I am eternally humble and grateful. The person who sees all of me and knows who I am. My wife @melodyehsani ❤️❤️❤️

A post shared by Flea (@flea333) on


Cât despre mireasă, care a purtat o rochie tradițională, lungă, din dantelă, aceasta a scris, la rândul ei: ”În acest weekend mă mărit cu cel mai bun prieten”.

”Cu siguranță aceasta e cea mai bună colaborare a mea de până acum”, a glumit designerul în vârstă de 39 de ani. ”Ești inima mea, Flea!”, a mai scris ea.

 

View this post on Instagram

 

This weekend I got to marry my best friend. Surely, my best collaboration to date ?☺️you’re my whole heart @flea333 ?♥️?

A post shared by Melody Ehsani (@melodyehsani) on

Relația dintre cei doi a fost una secretă. Nu se știe nici când a început, nici când a fost cerută melody de soție. Totuși, tabloidele scriu că nu au fost logodiți decât o lună.

Pentru Flea este cea de-a doua căsătorie. Muzicianul a mai fost însurat cu Loesha Zeviar, cu care are o fiică de 31 de ani, Clara Balzary.

Flea a mai fost logodit și cu modelul Frankie Rayder, fără să ajungă însă la altar. Cei doi au împreună o fată de 13 ani, Sunny Bebop Balzary.

Vezi și Jennifer Lawrence s-a căsătorit în secret. Meniu de nuntă atipic, cu plăcinte cu carne la ceaun

Citește și: