Cu ani în urmă, mai multe fotografii o înfățișau în compania prințului, presa titrând că actrița l-a fermecat pe moștenitorul tronului britanic și că cei doi au o relație romantică.

Cei doi s-au cunoscut în 1974, după care s-au revăzut 20 de ani mai târziu la Wembley Arena, unde avea loc un eveniment caritabil. Atunci, s-a scris că sunt împreună, mai ales că Charles tocmai se depărțise de Diana.

Cei doi ar fi avut cel puțin o întâlnire la Bel Air Hotel, se arată într-o carte despre familia regală britanică, lansată în 2016, numită: ”Game of Crowns: Elizabeth, Camilla, Kate and the Throne”.

În timpul unui concert susținut în Hyde Park, la Londra, artista a râs de toate aceste zvonuri într-o manieră proprie. ”Dacă mi-aș fi jucat cărțile bine puteam fi prima prințesă cu origini evreiești”, a spus ea, mai în glumă, mai în serios.

După care, a vorbit despre prințesa Diana, pe care a cunoscut-o, spunând ce suflet nobil avea.

S-a referit chiar și la Meghan Markle, schimbând un vers dintr-unul dintre cântecele pe care le-a interpretat: ”Când soarele începe să strălucească, precum inelul lui Meghan Markle”.

Barbra Streisand, în vârstă de 77 de ani, este căsătorită din 1998 cu actorul James Brolin.

Vezi și Barbra Streisand sărbătorește 21 de ani de căsnicie. Uite cum arăta în rochia de mireasă

Citește și: