În această zi specială, actrița și cântăreața a postat pe Instagram o fotografie de la nuntă, în care poate fi văzută la brațul soțului ei, James Brolin, purtând o rochie de mireasă, albă, care îi lăsa umerii la vedere.

Alături de fotografie, vedeta în vârstă de 77 de ani a postat, nostalgică, și un mesaj: ”23 de ani împreună… și 21 de ani de mariaj, împliniți astăzi”.

 

View this post on Instagram

 

23 years together… and 21 years married today.

A post shared by Barbra Streisand (@barbrastreisand) on

Pentru Barbra era al doilea mariaj, cel cu James Brolin, în timp ce pentru el era al treilea. Actrița a mai fost căsătorită cu Elliott Gould, de care a divorțat în 1971. Ambii au copii din mariajele anterioare, în cazul actriței fiind vorba despre Jason Gould. S-au căsătorit la vârsta maturității, ei neavând copii împreună.

Vorbind despre secretul relației longevive pe care o are cu James Brolin, Barbra recunoștea deschis că terapia i-a ajutat. În plus, în ciuda programului infernal, fac tot posibilul să petreacă toate serile împreună.

Vezi și De ce crede soțul Barbrei Streisand că relația lor a fost scrisă în stele. Zodiile lor sunt decisive! Dar mai au un secret

Citește și: