Recent, aceasta a anulat apariția într-o emisiune televizată – și nu oricare, ci ”Jimmy Kimmel Live!”, una extrem de populară și cu mare audiență în SUA – pentru că nu-i plăcea unghiul din care urma să fie filmată.

Vedeta în vârstă de 76 de ani a anulat totul în ultima clipă, după ce nu a reușit să-i convingă pe producători să-i satisfacă cerința de a fi filmată din ”unghiul ei bun”.

”O femeie care deține controlul. Asta îi sperie pe bărbați”

Barbra nu a fost niciodată timidă pe plan profesional, spunând întotdeauna direct care îi sunt cerințele. Nu puțini bărbați din această industrie au fost puși pe fugă de ea, speriați de-a dreptul de franchețea sa.

De altfel, chiar Barbra admite că bărbații se tem de ea și dintr-un motiv pe care îl știe. ”Am început prin a vrea să fiu actriță și am ajuns să joc în filme prin talentul de a cânta. Dar nu a fost de ajuns. Voiam mai mult. Voiam să scriu scenarii. Voiam să regizez. Voiam să produc fime. Voiam să iau decizii. Și asta m-a băgat în belea.

O femeie care deține controlul. Asta îi sperie pe bărbați. Asta sperie și alte femei! Nu erau pregătiți pentru una ca mine”, declara Barbra la un moment dat.

Revenind însă la dive și cerițele lor exagerate, în industrie ”regina” lor e Mariah Carey. Gazda unei emisiuni declara recent că a fost nevoită să reorganizeze platoul de filmare de 4 ori pentru ca artistei să-i fie pe plac.

Vezi și Cum e să fii căsătorit cu Barbra Streisand. N-ai să crezi cum și-a cunoscut soțul. Ce face pentru a menține vie pasiunea la peste 70 de ani

Citește și: