Mireasa nu și-a mai putut stăpâni emoțiile când l-a zărit. Iată cine este bărbatul din trecutul Ginei Pistol care a făcut-o să plângă la propria nuntă! Mireasa nu se aștepta să îi onoreze invitația.

Nunta lui Smiley și a Ginei Pistol a fost una de basm, memorabilă, perfectă. Partenerii au ales să își oficializeze mariajul pe malul Lacului Snagov, într-un loc magic, în care totul a fost absolut superb. Cununia civilă și religioasă au avut loc la Palatul Snagov, iar petrecerea la o seră aflată în liziera pădurii.

Tradiții uitate la nunta Ginei Pistol cu Smiley. Pe unele le-au ”uitat” intenționat, pe altele nu: „M-am luat cu distracția”

Evenimentul a fost organizat în natură, cu muzică live și dans, cu aranjamente florale albe suspendate. Totul a fost parcă rupt din basmele cu prințese.

Toată nunta lui Smiley cu Gina Pistol, în 50 de poze memorabile. Ținutele vedetelor, tortul, dansul mirilor și micuța Josephine

Nici nu îndrăznea să spere că va veni la nunta ei

Și totuși, nimic nu i-a adus lacrimi în ochi Ginei așa cum s-a întâmplat la vederea lui, a tatălui ei. Deși l-a invitat de mult timp la eveniment, nu se aștepta ca acesta să îi onoreze invitația.

Tatăl miresei, Emil Pistol, este bărbatul care a făcut-o să plângă pe aceasta în fața tuturor invitaților. Nu și-a mai putut stăpâni sentimentele când l-a zărit. Conform cancan.ro, soția lui Smiley a preferat să nu-l noteze pe listă pe tatăl său, pentru a nu se trezi cu un loc liber chiar la masa familiei. Nu l-a notat pentru că nu se aștepta ca acesta să vină. Mare i-a fost mirarea când acesta și-a făcut apariția la eveniment.

Spre surprinderea tuturor, tatăl Ginei Pistol a ales să fie prezent la nunta fiicei sale, în ciuda trecutului greu pe care îl împart. Mireasa a izbucnit în lacrimi de fericire când l-a văzut. Imediat, soția lui Smiley a cerut ca lui Emil Pistol să i se găsească un loc la masa familiei, mai scrie sursa citată.

Un trecut greu, pe care Gina Pistol a încercat să-l uite

Nu este o noutate pentru nimeni că anii copilăriei vedetei nu au fost deloc ușori. Gina Pistol s-a născut în Roșiori de Vede, în Teleorman, într-o familie modestă. A fost nevoită să muncească mult și de foarte timpuriu pentru a ajunge une e azi. Viața sa a fost marcată de momente tulburătoare, care au lăsat cicatrici adânci în sufletul său.

Pentru mine, cuvântul tată nu înseamnă nimic”

Însă nu a avut parte de o familie unită și puternică, ci a fost crescută doar de bunica sa din partea tatălui, după ce mama sa a lăsat-o în grija bunicii când avea doar câteva zile. Când avea șase ani, tatăl ei a decis să își refacă viața în urma despărțirii de mama vedetei.

Bunica Dumitra a învățat-o pe Gina Pistol să își iubească părinții, chiar dacă aceștia au abandonat-o și să le poarte întotdeauna respectul cuvenit.

„Când sunt mici, copiii nu înțeleg multe lucruri. Pe parcurs, Gina a aflat adevărul. Taică-său nu a lăsat-o niciodată, el și-a iubit mereu copiii și a avut grijă să nu le lipsească nimic. Maică-sa, după ce a născut-o, la trei zile a lăsat-o la mine și a plecat. Eu am crescut-o și toată lumea din sat știe asta. După ce l-a făcut și pe frate-su a început să o ceară pe fată la ea. Și eu m-am gândit că nu e bine să-i ținem despărțiți. Am lăsat-o să plece și la mamă, dar tot noi am ajutat-o cu banii”, a declarat bunica Ginei Pistol.

A crescut la țară, în sărăcie, dar acum e una dintre cele mai iubite vedete de la noi. Imagini de colecție cu Gina Pistol

„Cea mai mare greşeală pe care o fac părinţii când divorţează este că nu renunţă la orgolii. Pentru mine, cuvântul tată nu înseamnă nimic. Tata ne-a iubit mult pe mine şi pe fratele meu. După divorţ, s-a mai rupt de noi. S-a recăsătorit şi are doi băieţi.

Pentru mine, familia e ceva frumos. Îmi doresc mult lucrul acesta”, spunea Gina Pistol, în urmă cu mai mult timp.

Trecând peste trecutul zbuciumat, Gina Pistol a demonstrat, încă o dată, că are un suflet nobil, primindu-și tatăl la masa familiei cu brațele deschise.

Vezi și Pe Gina Pistol o știe toată lumea, dar iată cum arată fratele ei. Seamănă cei doi?

Citește și:

Cea mai mare frică a Monicăi Anghel, la 51 de ani. Artista chiar e sinceră

Ana Odagiu s-a măritat cu iubitul actor: „Cuvintele mi-au rămas mici”. Cât de frumoasă a fost rochia de la cununie!