A fost îndrăgostită în secret de el, chiar i-a scris, fără a primi răspuns și, peste ani, chiar l-a întâlnit, fiindu-i invitat pe platoul emisiunii pe care o prezenta.

Invitată în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D, Andreea a acceptat provocarea unei rubrici care i-a pus la încercare sinceritatea. Astfel, fiind întrebată de către Bursucu’ cine este vedeta care a atras-o fizic, Andreea Marin a recunoscut că a avut o pasiune pentru un celebru cântăreț. Diva nu s-a sfiit să împărtășească întreaga poveste cu telespectatorii.

„Vai de mine! Eu am simțit atracția cu mult înainte să știe el și să calce în platou. Eram copil, i-am și scris în îndepărtata Italie. Toto Cutugno. Tare îmi plăcea.

Era pe atunci alături de Alba Parietti, o mare artistă din Italia, la cârma unei emisiuni de anvergură, un studio mare, cu spectacol, cu oameni. Eram îndrăgostită efectiv de el.

I-am scris. Doamne, cât m-am chinuit să fac o scrisoare minunată! Bineînțeles că nu mi-a răspuns niciodată și peste ani am ajuns să îl am în studioul Surprizelor și i-am spus asta. Mai îmbătrânise omul, mai îmbătrânisem și eu. Era un om frumos și este un om frumos”, a povestit Andreea Marin.

Teo Trandafir a trăit un moment pasional cu artistul îndrăgit de Andreea

Nici Teo nu s-a lăsat mai prejos și a dezvăluit că ea și Toto Cutugno au trăit un moment de pasiune. Aceasta a recunoscut că la o petrecere a avut ocazia să danseze cu celebrul artist, care chiar a și sărutat-o pe vedeta de la Kanal D.

„Pe mine m-a sărutat pe gură Toto Cutugno. 1-0 față de Andreea Marin”, a intervenit imediat Teo Trandafir.

Vezi și Andreea Marin, despre fostele sale căsnicii. Cine a fost primul ei soț?

Citește și:

În ce relații sunt Raluka și Connect-R, la peste un deceniu de când se cunosc: „Îl iubesc de mor!”

Ce le-a transmis Capatos vedetelor care au pozat pentru Playboy, inclusiv Gina Pistol și Nicoleta Luciu: „Ele, la modul real, datorează…”