Practic, în partea de jos a corpului e îmbrăcat ca o femeie, în timp ce de la talie în sus e un bărbat foarte prezentabil, de obicei purtând cămașă, cravată și sacou. Vestimentația sa, în ansamblu, este în perfectă armonie, iar cea care îl ajută în formarea ținutelor este chiar soția sa.

barbatul-poarta-zilnic-tocuriSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Nici fiica sa nu îl privește cu ochi răi, ea nedorind decât să împrumute de la tatăl ei câte o pereche de pantofi.

De menționat este că Mark Bryan este un bărbat foarte masculin. E inginer în robotică și antrenor de fotbal. În timpul liber, restaurează mașini. Nu are nicio altă excentricitate în afara celei care ține de ținutele zilnice, folosite uneori și acasă.

”Mă îmbrac așa pentru că pot. Pentru a fi diferit. Întotdeauna am admirat femeile care poartă fuste strâmte și tocuri. Nu din punct de vedere sexual, ci pentru puterea pe care o afișează.

Nu mă îmbrac așa pentru a fi mai atractiv din punct de vedere sexual, ci pentru puterea pe care mi-o dă.

Pentru mine, hainele nu au gen. Prefer fustele rochiilor. Rochiile nu-mi permit să amestec sexele. Prefer o ținută masculină de la brâu în sus și una fără gen de la mijloc în jos”, a explicat el pentru Bored Panda.

Bărbatul recunoaște că l-a atras paleta practic infinită de alegeri vestimentare de care au parte femeile. Bărbații, spune el, nu au prea multe opțiuni. În niciun caz nu pot purta culori vii, imprimeuri florale sau animale.

”Când port tocuri, mă simt mai înalt și mai puternic, cumva”, explică el.

Nu are probleme cu mărimile, pentru că are talpa medie (41) și e în formă bună, purtând mărimea 38 la haine.

Totul a început în facultate, când a dansat pe tocuri cu o prietenă, la o petrecere. I-a plăcut și a repetat experiența. A purtat tocuri din când în când, iar de cinci ani a introdus în garderobă fustele, care spune el, nu fac decât să pună în evidență și mai bine încălțămintea.

Vezi şi mâncăruri tradițioanle pe care să le încerci când ești în Germania!

Vezi și El e actorul care se consideră și bărbat și femeie. La 82 de ani, nu-i e teamă să-și afișeze latura feminină

Citește și:

Imagini rare din intimitatea actriței Natalia Oreiro. Cât de frumos este fiul ei

Adelina Pestrițu le-a răspuns fanilor dacă este însărcinată sau nu, după ce soțul ei a postat o poză care a încins Internetul: ”E un bebe pe drum?”