La cei 48 de ani ai săi, Naomi Campbell a fost admirată nu doar de la distanță. N-a fost niciodată singură, bărbații roind mereu în jurul ei. S-a iubit cu actori, cu staruri rock, ci dansatori și chiar membri ai familiilor regale.

Tabloidele au scris că a avut aventuri cu Robert de Niro, Sylvester Stallone, Leonardo Di Caprio, Johnny Depp, Gerard Butler și Michael Fassbender.

A fost atrasă și de sportivii de performanță, prin patul ei trecând Mike Tyson, dar și boss-ul de la Formula 1, Flavio Briatore.

Când rockul era un fenomen, femeile se visau alături de atriștii momentului, dar atât. Naomi, însă, și-a trăit visul, ea având relații cu Eric Clapton, cu basistul de la U2, Adam Clayton, cu Tommy Lee (fost soț al Pamelei Anderson). N-a discriminat, fiind și cu artiști ocupați cu alte genuri muzicale. S-a iubit cu starul R&B Usher, cu rapperul Sean ”Puff Daddy” Combs, cu Skepta și nu numai.

De notorietate a fost și relația cu Quincy Jones, cu 37 de ani mai mare decât ea.

Modelul s-a iubit și cu afaceriști de succes, precum Andre Balasz, din industria hotelieră, cu afaceristul brazilian Marcus Elias, cu miliardarul rus Vladislav Doronin, cu sauditul Hassan James, putred de bogat, sau cu gigantul din domeniul tutunului Louis C Camiller, din Egipt.

Din palmaresul ei nu putea lipsi și un prinț. E vorba despre prințul Albert de Monaco, cu care a avut o relație de circa un an, la mijlocul anilor 90.

Vezi și Cel mai nou cuplu din showbiz: Naomi Campbell are un nou iubit, în vârstă de 25 de ani

Citește și: