Este cazul producătorului de film american Rob Perez. Într-o postare pe Twitter, acesta a rezumat în doar câteva cuvinte întâlnirea pe care a avut-o cu Meghan Markle.

”Am întâlnit-o pe Meghan Markle la o petrecere, în Los Angeles, la un moment dat. Mi-am făcut curaj și am întrebat-o dacă dacă pot să-i cumpăr un pahar de băutură. În mod cu totul neașteptat, a spus da”, povestește producătorul.

S-a dus către bar, pentru a cumpăra băuturile, însă, pe drum, ”s-a lăsat distras” de meciul echipei Knicks, care rula la TV. ”Când m-am întors, nu mai era acolo”, mărturisește el.

”Am băut ambele băuturi, m-am dus acasă și m-am jucat Grand Theft Auto (joc video – n. red.)”, mai povestește Rob Perez.

”Acum ea e cu un prinț. Sfârșit”, încheie producătorul postarea, înciudat că lucrurile nu au decurs așa cum spera.

Postarea sa nu a rămas fără ecou, dată fiind notorietatea celei care a devenit ducesa de Sussex. Fanii îl consolează pe Perez, spunându-i că măcar a consumat el ambele băuturi. Alții îi spun că, în final, lucrurile nu au ieșit rău pentru niciunul dintre ei, deși e clar că pentru Meghan Markle lucrurile au mers mai bine.

Altcineva conchide: ”Și te-ai îmbătat și ai jucat Grand Theft Auto? Nu sună chiar așa de rău!”.

Vezi și Poate cel mai frumos instantaneu cu Harry și Meghan Markle! Felul în care prințul o privește nici nu are nevoie de cuvinte…

Citește și: