În ultimle luni, aceasta a fost internată în spital de mai multe ori, însă starea de sănătate i s-a deteriorat mult. În cele din urmă, a decis să nu mai apeleze deloc la medici și a întrerupt orice medicație, a anunțat pe Twitter purtătorul de cuvânt al fostului cuplu prezidențial.

”E înconjurată de familia pe care o adoră și apreciază mulțimea de mesaje pline de bunătate și pe care le primește”, a mai anunțat Jim McGrath.

Barbara Bush se bucură de multă apreciere în rândul americanilor. În vremea când soțul ei era al 41-lea președinte al SUA, ea făcea campanie pentru alfabetizare, înființând și o fundație pentru această cauză, care are această activiotate și în prezent.

Barbara suferă de o boală pulmonară, dar are și probleme cu inima. Cea mai recentă spitalizare a fost în 30 martie, când avea dificultăți de respirație. În prezent, primește oxigen, fiind îngrijită de cei dragi acasă, în Houston.

Foto: Hepta

Vezi și Celine Dion este grav bolnavă. Artista a fost nevoită să-și anuleze toate concertele. Vestea cumplită pe care a primit-o de la medici

Citește și: