La două luni după ce a născut, Barbara (37 de ani) a făcut publică prima imagine cu bebelușul, spre bucuria fanilor ei. Ettore Quinto a venit pe lume pe 20 noiembrie, anul trecut, iar mână acum mama lui nu a făcut publică nicio imagine cu el. Aceasta s-a fotografiat cu micuțul în casa din Engadina, a mamei ei, Veronica Lario. Barbara a petrecut aici primele săptămâni din 2022, alături de familia ei. „L-am făcut pe micuțul Ettore să mănânce într-o casă foarte primitoare”, a scris Barbara, în dreptul imaginii cu ea și bebelușul, ținând în mână un biberon gol.

barbara insarcinataSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Ettore Quinto este cel de-al treilea copil al Barbarei cu partenerul ei, Lorenzo Guerrieri, cu care formează un cuplu din 2013. Ei mai au împreună doi copii, Leone (născut în 2016) și Francesco Francesco (născut în 2018),Barbara mai are doi băieți și dintr-o relație anterioară cu Giorgio Valaguzza, de care s-a despărțit în 2011- Alessandro ( 14 ani) și Edoardo (12 ani) .

Barbara este fiica cea mare a lui Silvio Berlusconi și a Veronicăi Lario și este o cunoscută femeie de afaceri în Italia. Fiica fostului premier italian este extrem de frumoasă și deși este mama a cinci copii se află într-o formă fizică de invidiat. Ettore Quinto este cel de-al 14-lea nepot al liderului Forza Italia. El a venit pe lume într-o clinică privată din Elveția. La începutul sarcinii, Barbara a glumit pe rețelele de socializare spunând că dacă va naşte tot un băiat îl va numi Quintus și s-a ţinut de cuvânt

Citește și:

Lykke Li, noua iubită a lui Brad Pitt. Cine este cea care i-ar fi furat inima actorului american

Ce spune Răzvan Simion despre Dani Oțil?