Fostul lider de la Casa Albă, Barack Obama, în vârstă de 57 de ani, a postat pe Instagram o fotografie cu Michelle, care privește visătoare pe geamul unui avion. A scris alături: ”La mulți ani, Michelle Obama! Timp de 26 de ani ai fost un patrener extraordinar, cineva care întotdeauna m-a făcut să râd și persoana mea favorită cu care să văd lumea”.

Și Michelle Obama, de 54 de ani, i-a transmis, prin intermediul rețelelor de socializare, un mesaj soțului ei: ”Mulțumesc, barack Obama, pentru peste 26 de ani de iubire, încredere și respect, pentru că ești un bărbat care totdeauna mă ridică și mă onorează, pe mine și pe minunatele noastre fiice. În fiecare zi în care sunt cu tine mi se reamintește ce comoară ești pentru noi toți”.

Michelle și Barack Obama s-au căsătorit în 1992 și împreună au două fete, Malia, de 20 de ani, și Sasha, de 17.

Soții Obama au obiceiul să-și posteze mesaje pline de iubire pe rețelele de socializare. Și anul trecut Michelle scria: ”La mulți ani pentru cea de-a 25-a aniversare a căsătoriei noastre!

Un sfert de secol mai târziu, încă ești cel mai bun prieten și cel mai extraordinar bărbat pe care îl cunosc. Te iubesc!”.


Cât despre fostul președinte, acesta și-a surprins soția cu un mesaj la finele unui discurs pe care aceasta l-a ținut la o conferință. ”Forța ta, grația, hotărârea, sinceritatea și faptul că arăți atât de bine când ești așa sunt remarcabile. Nu e de mirare că pe măsură ce lumea te cunoaște așa cum te cunosc eu ajunge să te iubească.

Chiar e cea mai bună decizie pe care am luat-o vreodată să fiu insistent îndeajuns să te invit la o primă întâlnire, cu care în cele din urmă ai fost de acord, și sper că și tu gândești la fel”, i-a spus în public Barack Obama soției sale.

Vezi și Cum arată Michelle înainte să îl cunoască pe Barack Obama! Imagini nemaivăzute cu fosta primă doamnă a SUA

Citește și: