Obama a ajuns la Edinburgh cu un avion privat, iar acolo a fost văzut relaxându-se și în timpul unei partide de golf. Cu toate acestea, fostul lider de la Casa Albă și-a îngrijorat fanii cu noua lui apariție. În ciuda faptului că a fost surprins numai cu zâmbetul pe buze, acesta pare foarte slăbit.

Așa a fost surprins în Scoția

Barack Obama in ScoțiaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Imagini cu corpul bine lucrat al fostului președinte au făcut mereu furori în tabloidele din întreaga lume, așa cum s-a întâmplat și în luna februarie când a fost surprins făcând surf în vacanța din Virgin Islands, însă în fotografiile din Scoția în care a fost surprins jucând golf, acesta pare mai slab ca niciodată ceea ce i-a îngrijorat pe fani, unii internauți întrebându-se dacă nu cumva este bolnav.

De când și-a terminat cel de-al doilea mandat de președinte al Statelor Unite, acesta își petrece timpul numai în vacanțe.

A plecat de la Casa Albă direct în Palm Springs, iar de atunci a mai mers în Virgin Islands, Polinezia Franceză, Italia, Germania și Scoția, iar plimbările pesemne vor mai continua, având în vedere că el și soția sa, Michelle  au încheiat un contract de 60.000.000 de dolari ca să-și scrie memoriile.

 

Citește și: