Cel puțin așa susțin mai multe site-uri americane, printre care și Radar Online,  care dezvăluie că fostul președinte american a fost surprins singur într-o vacanță și că a renunțat să mai poarte verigheta, pe care și-o afișa mândru în timpul celor două mandate și nu a fost văzut nici o zi fără ea.

Acest lucru se poate vedea în câteva selfie-uri făcute de o admiratoare a fostului lider american, ce au devenit virale pe internet. Obama a acceptat chiar să facă o poză cu fiica ei.

„Era doar el și era însoțit de oamenii luide la serviciul secret”, a declarat Jolene Jackinsky, femeia care l-a văzut pe fostul lider de la Casa Albă pe aeroportul internațional Anchirage din Alaska, și s-a fotografiat cu el. „Era foarte prietenos și nu prezenta nici un semn că ar fi fost nervos, distrat sau altceva”,  a mai spus aceasta, precizând că a observat când s-a uitat din nou la poze faptul că Obama nu mai poartă verigheta. „Mi-a spus că se întoarce acasă dintr-o vacanță. Nu am observat până nu m-am uitat din nou la poze”, a mai spus ea.

Barack Obama, surprins fără verighetăSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Citește și: Kate Middleton și prințul William au înfuriat-o iar pe regină, pentru că au încălcat din nou protocolul regal. Ce au făcut ducesa și ducele de Cambridge

Zvonuri despre destrămarea căsniciei lor au apărut din 2014

Nu e prima dată când apar zvonuri că sunt probleme în mariajul fostului cuplu de la Casa Albă. În 2014, un politician japonez, , Kazuyuki Hamada,  a declarat că Barack și Obama se îndreaptă spre divorț și că președintele se folosește de agenții Serviciilor Secrete ca să-și acopere aventurile cu alte femei.

Barack, 55 de ani, și Michelle, 53 de ani, s-au căsătorit în 1992 și au împreună două fete,  Malia, 19 ani, și  Sasha, 16 ani. În plus, în luna mai, Obama i-a mulțumit soției sale, Michelle, într-un discurs, spunând: „Vreau, de asemenea, să-i mulțumesc lui Michelle Obama, pentru că a rămas alături de mine și după președinție.  Cred că a simțit o obligație față de țară să-mi rămână alături”.

Citește și: