”În fiecare scenă, tu ești steaua mea, Michelle Obama! La mulți ani, iubito!”, a scris Barack Obama, postând și mai multe fotografii alb negru în care apare alături de soția sa în ipostaze tandre.

 

View this post on Instagram

 

In every scene, you are my star, @MichelleObama! Happy birthday, baby!

A post shared by Barack Obama (@barackobama) on

Cei doi se prostesc ca niște tineri îndrăgostiți, se strâmbă, se îmbrățișează și se sărută, arătându-ne un crâmpei din viața lor în doi.

Fetele lor au plecat deja de acasă

Au două fete mari, dar asta nu-i împiedică să se iubească la fel ca în prima zi. Cuplul a recunoscut că a avut și greutăți și chiar a făcut consiliere, dar se pare că aceasta e rețeta pentru longevitatea în doi: dragostea manifestată fără să le pese ce spune lumea.

În luna octombrie a anului trecut, când cuplul Obama aniversa împlinirea a 27 de ani de căsnicie, fosta primă doamnă scria pe o rețea de socializare: ”În urmă cu 27 de ani, acest tip mi-a promis o viață plină de aventură. Aș spune că s-a achitat de promisiune.

Pentru următorul capitol, când vom rămâne cu cuibul gol (referire la plecarea Maliei și Sashei de acasă, la facultate – n. red.) și vom descoperi ce urmează, în timp ce încă simțim magia care ne-a adus împreună în urmă cu atâția ani. Aniversare fericită, Barack!”.

Michelle, de 56 de ani, și Barack, de 58, sunt părinții Sashei, de 18 ani, și Maliei, de 21 de ani.

Vezi și Fiicele lui Barack și Michelle Obama sunt de nerecunoscut! Cea mai recentă poză de familie

Citește și: