Michelle Obama a împlinit astăzi vârsta de 54 de ani, iar soțul ei, Barack nu a lăsat ca această zi să treacă fără să-și surprindă soția cu o surpriză extrem de romantică. Pe lângă faptul că i-a făcut o declarație de dragoste emoționantă pe contul lui de Instagram, fostul lider de la Casa Albă i-a tirmis soției lui un frumos buchet de flori și o felicitare. „Tu nu ești doar soția mea și mama copiilor mei, ci și cel mai bun prieten al meu. Iubesc puterea, grația și hotărârea ta. Și te iubesc mai mult în fiecare zi. La mulți ani!”, a scris  Barack Obama pe contul său Instagram, alături de o fotografie cu ei doi. Postarea a adunat imediat milioane de like-uri.

Citește și: Iulia Vântur face ravagii în India! A fost surprinsă în brațele altui bărbat, în ipostaze tandre. Cine este frumosul brunet

obamaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Fosta prima doamnă a fost extrem de încântată când a găsit la birou cadoul de la soțul ei, fapt pentru care a imortalizat momentul și l-a făcut și ea public pe contul ei de Instagram, alături de textul: „Mulțumesc @BarackObama pentru frumoasele flori care m-au așteaptat la birou în această dimineață. Ești cel mai bun prieten al meu, cel mai mare fan, iar mesajele și florile de la tine nu vor fi niciodată un gest învechit”. Apoi, Michelle le-a mulțumit și faniilor pentru mesajele de ziua ei: „ Și pentru oamenii din întreaga țară care mi-au trimis felicitări și au postat pe social media, nu aveți nicio idee despre cât de mult ne place să auzim aceste lucruri de la voi. Știu că zilele de naștere pot fi uneori amare (54!), dar mesajele tale pline de speranță, generozitate și căldură îmi amintesc întotdeauna cât de norocoși și binecuvântați suntem”, a scris Michelle.

Citește și: