În ciuda seriozității situației, în plină pandemie de coronavirus, pe Internet circulă tot felul de glume, bancuri și meme-uri mai mult sau mai puțin amuzante legat de realitatea pe care o trăim cu toții. Câtă vreme știm că sunt doar glume și le tratăm ca atare, rău nu au de ce să facă chiar și în aceste momente sau cu atât mai mult în aceste clipe.

Unul dintre cei care a ales să facă haz de necaz e rapperul 50 Cent, care a postat pe o rețea de sociaizare un îndemn către fanii săi, acela de a face sex pentru a omorî coronavirusul.

Sigur, e o glumă, chiar dacă există studii care arată că activitatea sexuală întărește sistemul imunitar.

Artistul în vârstă de 44 de ani a publicat o fotorafie photoshopată, în care postul de televiziune CNN avea pe burtieră următorul titlu: ”Sexul, practicat constant, omoară coronavirusul”. E vorba despre un fake news și toată lumea l-a perceput ca atare.

fake news coronavirus

Postarea artistului, pe numele real Curtis James Jackson III, a fost însă apreciată de toată lumea, care și-a mai descrețit astfel frunțile.

Lăsând gluma la o parte, în acest moment, în lume, sunt peste 139.000 de oameni diagnosticați cu coronavirus, dintre care 70 sunt în România.

Vezi și Vești noi despre Tom Hanks și soția lui, depistați cu coronavirus. Cum se simt cei doi, la 63 de ani

Citește și: