Paris şi Dylan sunt rezultați din căsătoria actorului cu jurnalista şi scriitoarea Keely Shaye Smith.

Aceeași titulatură a fost primită de Isan Elba, fiica actorului Idris Elba, anul trecut.

Între cei care au deţinut acest rol, cunoscut până anul trecut drept Miss sau Mister Golden Globe, se numără și copiii lui Sylvester Stallone, Clint Eastwood sau Bruce Dern.

Pe lângă rolul de a conduce prezentatorii pe scenă pentru a înmâna trofeele, fraţii Brosnan vor alege o organizaţie non-profit şi vor colabora cu ea. Ei au ales FEED, un brand social bazat pe impact, înfiinţat de Lauren Bush Lauren, care oferă mese hrănitoare copiilor în şcoli de pe tot globul.

Nominalizările vor fi anunţate pe 9 decembrie, iar ceremonia din 2020 va avea loc pe 5 ianuarie.

Dylan (22 de ani)  și Paris Brosnan (18 ani) sunt amândoi modele, iar cel mare face parte și dintr-o trupă, ”Raspberry Blonde”.

iata-i in urma cu 4 ani. Dylan si Paris sunt in dreaptaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Actorul mai are încă doi băieți: Sean și Cristopher. Cel din urmă e adoptat, el fiind băiatul din altă  căsătorie a fostei sale soții, Cassandra Harris (care a murit de cancer ovarian în 1991), iar cel de-al doilea rezultat din acel mariaj.

Starul din James Bond a mai avut și o fată, Charlotte, adoptată, fiica fostei sale soții. Din păcate, și aceasta a murit de cancer, la 41 de ani.

Vezi și Chris Brosnan, fiul celebrului actor Pierce Brosnan, a ajuns să doarmă pe străzi! Fostul James Bond are inima frântă

Citește și: