Este zi de sărbătoare în familia Simonei Gherghe! Băiatul prezentatoarei de la Mireasa, Vlad, împlinește astăzi 4 anișori!

Compleșită de bucurie și emoții, vedeta a postat pe rețelele personale de socializare o fotografie cu fiul ei, dar și un mesaj plin de emoție.

La vârsta de 45 de ani, Simona Gherghe poate spune tuturor că este o femeie împlinită din toate punctele de vedere și asta pentru că are o familie frumoasă, cu care se mândrește ori de câte ori are ocazia, dar și o carieră de succes în lumea televiziunii. Iar astăzi, prezentatoarea TV e și mai fericită. Iată ce a scris ea pe rețelele de socializare, plină de recunoștință.

În urmă cu câteva ore, Simona Gherghe a postat pe Instagram o fotografie cu fiul ei, Vlad, căruia i-a făcut o urare din suflet.

„La mulți ani, copil solar! De patru ani, ne luminezi viața! Ești tot un suflet! Copil bun, generos, iubitor, curajos! Ești o forță, Vladi!

Să ai o viață minunată! Te iubim, puiul nostru!”, a scris prezentatoarea TV pe Instagram.

vlad-la-4-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

Deja știe cum vor fi copiii ei în adolescență

Recent, Simona Gherghe a postat tot pe Instagram un mesaj înduioșător, după ce a mărturisit că se gândește la perioada când vor fi copiii ei adolescenți.

Prezentatoarea TV a descris cu duioșie rutina de seară în familia ei, cum își adoarme copiii, cum pe cel mic îl ia în brațe pentru a-l duce la pat, chiar dacă, recunoaște ea, nu e tocmai o sarcină ușoară.

E recunoscătoare însă pentru fiecare moment, pentru că știe că va urma adolescența, când copiii ei, la fel ca alții de aceeași vârstă, se vor baricada în camere și aceste clipe vor fi de domeniul trecutului. Cu atât mai mult, spune ea, savurează astfel de momente de tihnă, tandrețe și iubire, momente care știe că nu se vor mai întoarce.

Vezi și Simona Gherghe, îngrozită de gestul lui Dalai Lama vizavi de un băiețel. Reacția ei e tranșantă!

Citește și:

Carmen Harra, despre divorțul soților Maxer: Cine a greșit în relație și ce-i așteaptă pe cei doi. Mai există șanse de împăcare?

Fiica lui Liviu Vârciu a împlinit 21 de ani și e superbă. Mesajul emoționant al artistului și răspunsul Carminei