Băiețelul, o minune blondă cu ochi albaștri, a împlinit deja 3 luni. E pur și simplu adorat de sora lui mai mare, Sofia.

“Suntem la ţară doar ca să scăpăm de betoanele de la bloc. Căldură mare şi pe aici… dar am dat aerul condiţionat pe iarbă verde şi curte! Dacă rămâneam în Bucureşti, pufosul mai ieşea afară în iarnă. Tare, tare greu mă urnesc cu plimbările copilului în aşa fel încât să nu murim de cald! Undeva la 10:00- 11:00 este absolut horror afară!

Zăpăcita asta frumoasă îşi iubeşte fratele de nu mai poate! Răducule, eşti tare, tare norocos că Sofisticata este doar surioara ta!”, a scris Tily pe rețelele de socializare, postând și fotografii cu minunile ei.

frate si soraSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Micuţul e de departe bucuria familiei. “A început să fie prezent, vesel şi atent! Stă treaz mai mult timp, ne urmăreşte şi se minunează. Din puiuţ coquelet ajunge să fie numai bun de ronţăit! 64 cm, 7 kg, ne-a făcut viaţa şi mai frumoasă! Pufos iubit şi dorit! Trei luni de când familia noastra s-a mărit! Trei luni de bebeluşeală! Trei luni de pupat colăcei! Trei luni de iubire! Trei luni de împlinire din multele luni ce vor urma!”, a mai scris actrița pe Instagram, unde abundă în poze cu Răducu și Sofia.

Vezi și Tily Niculae poate să nască în orice moment. Ce spune despre coronavirus și ce mesaj le-a transmis fanilor

Citește și: