Invitată la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, Lavinia Pîrva a explicat că fiul ei și al lui Ștefan Bănică Junior, Alexandru, în vârstă de un an și jumătate, are deja înclinații artistice. “Noi ascultăm muzică, în perioada asta și colinde, tati cântă tot timpul, se pregătește mereu. Alexandru oricum știe majoritatea textelor de când era în burtă. Adică le recunoaște, dansează. Numai dacă aude primul acord începe să danseze”, a declarat vedeta.

Numai că Alexandru mai are o pasiune, complet neobișnuită pentru vârsta lui: “E fan curățenie. Deci el asta face. De dimineață până seara vrea să facă curățenie în casă (…)”.

”A venit și Moș Nicolae… Bineînțeles că a venit cu jucării, cu tot felul de nebunii. Pe Alexandru încă nu-l interesează subiectul. Dar dacă i-aș da un aspirator – și nu orice orice aspirator, pe cel mai vechi din casă, acela este preferatul lui. (…) Are niște înclinații foarte interesante”, a mai spus amuzată soția lui Ștefan Bănică Jr..

Dacă artista este la primul copil, soțul ei mai are doi. Are un băiat deja mare, Radu Ștefan, din relația cu Camelia Constantinescu, și o fată, Violeta, din căsnicia cu Andreea Marin.

Vezi și Ce cadou a primit Lavinia Pîrva de ziua ei?

Citește și:

Cine s-ar afla în spatele divorțului dintre Pepe și Raluca Pastramă?

Alin Oprea, gest incredibil de ziua iubitei sale